woensdag 1 september 2010

Day 15: Dolphins!

Dit keer een update live vanuit Crazy Piano's Miami!

Vanmorgen zijn we vroeg opgestaan, want we zouden vandaag een boot tochtje maken ipv gister. Helaas regende het toen we wakker werden en wisten we al hoe laat 't was. Koffers wel alvast ingepakt en toen even de captain bellen om te vragen hoe of wat. Op zee was 't weer nog slechter en omdat het niet een heel grote boot was kon het niet door gaan. Hij gaf ons wel een ander adres, ietsje verder die wel door kon gaan (iets grotere boot). Wij dus even bellen en in alle haast daarheen. In de 10 min rijden naar de haven ging het steeds harder gieten en de andere tour ging dus ook niet door.

Toen maar even ontbijten en nog een half uurtje rondgelopen door Duval St. Vervolgens zijn we in de auto gestapt, op weg naar onze laatste bestemming: Miami.
Op de 4 uur durende route wisten we dat we nog langs Theater Of The Seas kwamen, een soort mini seaworld. Hier is het mogelijk om met Dolfijnen te zwemmen. Omdat onze boot trip niet doorging leek dit ons een leuke oplossing! Kostte wel wat, maar het was echt fantastisch.

Het was lekker rustig en wij waren de enige 2 voor het zwemmen. Terwijl we instructies kregen, lag één dolfijn ons al aan te kijken en aandacht te trekken met geluiden. Het was allemaal erg leuk en uiteraard hebbe we foto's en video (dvd).

Na deze onvergetelijke tussenstop was de teleurstelling van vanmorgen wel weg. We zijn snel doorgereden naar Miami en daar zitten we nu, in Crazy Piano's as we speak!

Morgen hopelijk even naar strand en Miami verkennen! Stay tuned......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten