vrijdag 3 september 2010

Day 16: Miami

Vandaag hebben we lekker rustig aan gedaan. 8.30 uur eruit, lekker ontbeten en in de auto gestapt om Miami te verkennen.

Eerst zijn we naar de wijk Little Havana gereden. Erg grappig om te zien hoe alles in Havana stijl is.

Hierna zijn we naar de Bayside Market place gegaan. Een klein winkelcentrum aan een haventje met leuke restaurantjes aan de kade. Hiervandaan zijn we ook op een boottour geweest langs Downtown Miami, Miami Beach en oa Star Island, een eilandje met wat kleine optrekjes van mensen met eeen beetje geld. Niet normaal wat een huizen daar staan. Voor de liefhebbers is er nog een stukje grond te koop.

Vervolgens door het Art Deco district gereden, stijl van de huizen. Leuk om te zien ook, maar niet echt bijzonder. Hier hebben we de auto geparkeerd en zijn we nog 2 uurtjes naar het strand geweest.

s'avonds hebben we een hapje en drankje gedaan en wat American Football gekeken. Was een college game op tv. Echt geweldig om te zien hoe dat leeft op een een college. Echt zoals in de films.

Nu lekker slapen en morgen eerst naar het strand en in de middag lekker bij het zwembad liggen.

2 opmerkingen:

  1. Hoi heren

    zo nog even genieten en is het je laatste dagje al. je ziet het is zo weer voorbij ,en voor je het weet ben je weer hier.maar denk best met heel veel goede herinneringen, die je hoop terug kan zien met foto's en film.
    dan hier weer terug in ons nu hoop ook wat met beter weer wat ze voorspellen???
    en voor je het dan weer weet zit je al snel hier weer te kaarten haha.
    maar eerst nog wat verders genieten daar en hoop beter weer.

    doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hallo het lukt nu dus een fıjne en goede thuıs reıs hıer lıggen we nog lekker op het strand groetjes tot horens.

    BeantwoordenVerwijderen