zaterdag 28 augustus 2010

Day 11: Fort Meyers - Naples

Vandaag weer op tijd op. Weer uitchecken en op naar onze volgende bestemming, Naples.

Maar eerst naar Sanibel Island, waar we gister ook geweest zijn. Nu gingen we een tour doen door een natuurreservaat. We wisten niet dat het best leuk is om naar vogels te kijken, maar daar kwamen wij niet voor. Wij wilden weleens een alligator in het wild zien. Na genoeg vogels, krabben en grote spinnen nog geen alligator gezien. Maar bijna aan het eind van de rit eindelijk 1. En wat voor 1, een baby alligator. Haha. Dus voor de grote nog even wachten tot we in de Everglades zijn.

Na de tour nog een uurtje naar strand geweest op dit prachtige eiland. Was weer erg warm dus snel afkoelen in zee. Nou ja afkoelen, de zee is ook warm. Heel vervelend allemaal:).

Hierna op naar Naples, een uurtje rijden maar, dus dat schoot op. Onderweg nog even gestopt bij een outlet en uiteraard wat gekocht. Na onze aankomst in Naples, 17 uur, begon het te regenen en onweren. We hebben lekker ff gerelaxed op onze hotelkamer, welke weer prima op orde is.

Aangezien we om de hoek zitten van "De straat" van Naples zijn we lekker lopend naar een restaurant gegaan. We hebben heerlijk gegeten in een luxe restaurant in deze luxe straat.

Morgen gaan we hier vandaan naar de Everglades waar we onder andere een airboat tour gaan doen. Nu hopen dat we een grote alligator gaan zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten