maandag 30 augustus 2010

Day 13: Key West

Vandaag dus naar Key West, 6,5 uur volgens tomtom. We hebben er uiteindelijk 5,5 uur over gedaan. En nee we hebben niet te hard gereden maar er zijn zo weinig stoplichten op dat traject dat je lekker door kunt rijden.

Onderweg veel water en eilanden gezien, erg mooi water. Echt turqoise. Net een paradijs.

Om half 4 kwamen we aan bij ons hotel. Wat eigenlijk een beetje tegenvalt. Tv is maar 42 inch:). Nee gekheid, dit is het mooiste hotel waar we tot nu toe hebben gezeten (we hebben nog geen slecht hotel gehad). We zijn lekker aan het zwembad gaan liggen. Beetje zonnen,zwemmen. Er is zelfs een jacuzzi.

Dit keer zijn we met de taxi gegaan om te eten. Naar duvall str. De straat van Key West. Op aanraden van onze taxi chauffeur zijn we in een zijstraat gaan eten bij een tent genaamd pepe. Nou zelf zou je er niet naar binnen gaan als je de buitenkant ziet, maar eenmaal binnen is het een perfecte tent. Heerlijk gegeten weer en het begon nog druk te worden ook.

Morgen gaan we met een boattour naar Dolphins playground. Op zoek naar dolfijnen en snorkelen bij een rif. Op de boot zitten max 6 personen dus erg relaxed.

1 opmerking:

  1. klinkt en ziet er allemaal geweldig uit!
    (Bijna net zo goed als mijn costa rica reis :P)

    Have fun together! Nog een paar daagjes, dus geniet nog even goed!

    Liefs,
    wendy

    BeantwoordenVerwijderen